Rådslagning / Councelling


I samarbejde med journalist Marie Kraul, tilbyder Vibeke Hastrup at afholde og faciliterer et council skræddersyet netop til jeres behov. 
Council er en dyb dynamisk proces, hvor man ser på et spørgsmål fra ikke mindre end  8 forskellige perspektiver og derfor får mange ideer til og informationer om hvilke tiltag der skal til for at kunne tage sunde og bæredygtige beslutninger.  Se mere på 

www.thecouncilinstitute.com

                                             
"Det var oplagt at trække på erfaringerne fra The Council Institute, da vi for nylig skulle diskutere partiets folkeskolepolitik. En beslutning, som vi efterfølgende kun er glade for. For instituttets medarbejdere formåede på både en dybt professionel og samtidig dynamisk måde, at guide os - en gruppe på mere end 50 mennesker - igennem de otte perspektiver, som deres arbejdsmodel rummer. Det var både sjovt, effektivt og produktivt. Så jeg kan kun på det varmeste anbefale dette dygtige team der er gået sammen i The Council Institute." 

Uffe Elbæk, politisk leder af Alternativet.

 

”Der træffes mange beslutninger i et travlt arbejdsliv. Eller der træffes for få og forkerte. Et council hjælper til at reflektere og perspektivere. Det er en meget visuel, stærk og intens tilgang. Efter få intense timer i council, er jeg blevet parat til at tage nye skridt.”
AnneMarie Vitoft, chefkonsulent, Digitaliseringstyrelsen