Autentisk præsentationsteknik

Tilhørerne vil se levende mennesker. De vil have en oplevelse!

Når Vibeke holder foredrag og workshops om præsentationsteknik handler det om autenticitet og personlig gennemslagskraft. Dette opnås gennem historiefortælling, dynamik, kreativitet og forførelse.
Du vil få værktøjer til at suge tilhørererne til dig og sælge dit budskab.Krop og stemme vil blive en naturlig del af din præsentation og dit budskab vil nå ud over rampen.
Vibeke har netop udviklet en ny enkel model der på kort tid giver deltagerne mulighed for ubesværet at fortælle deres historie. Vibeke hjælper med at finde den enkeltes styrke og specialitet. Ingen fortæller eller taler er ens og derfor heller ikke deres udtryksmidler.

Vibeke er selv en passioneret taler med humoristiske selvoplevede eksempler, der er det bedste eksempel på en levede præsentation, og hendes foredrag er krydret med øvelser. 

Sagt om Vibeke og præsentationsteknik:


"Det er virkelig godt at Vibeke tager udgangspunkt i den enkelte person, og hvad der vil virke for denne i forhold til præsentationsteknik, og ikke prøver at få en skabelon til at passe på alle. De ting jeg har fået med fra kurset i præsentationsteknik er ikke blot nogen jeg kan bruge fagligt, det er også noget, der vakt genklang i forhold til mit privatliv."
Sprogofficer fra Forsvaret August 2013
 
"Det har været fedt at få sat ord på, hvad det er, der gør folk spændende at høre på. Og så har det været fantastisk, at der blev taget udgangspunkt i hver enkelts styrker, i stedet for den gængse ide om, at der er en standardmodel, der virker for alle.
Sprogofficer fra Forsvaret August 2013


I forbindelse med et ledelseskursus i Venstre, havde jeg den fornøjelse at deltage i en af dine workshops om præsentationsteknik. Jeg blev meget imponeret over din evne til at ramme bredt, og gøre det interessant for både øvede og uøvede, dygtige og udfordrede talere.
Anne Sophie Weiersøe Fusager

Se Vibeke i Berlingske Buisness om præsentation http://www.b.dk/tv/23999

Læs interview i Politikken om præsentation her

 

Kontakt :

Charlotte Rhod Larsen
Koordinator og PA v/Vibeke Hastrup
charlotte@rhodlarsen.dk
+45 26 20 10 44