Autentisk præsentationsteknik

Præsentationsteknik -  Autentisk ubesværet gennemslagskraft

 

Har du problemer med at brænde igennem med dit budskab i samtale med dine kunder eller kollegaer?

Er du nervøs når du står foran en forsamling?

Kunne du tænkte dig, at få styrket dit kropslige udtryk og din stemme?

Har brug for sparring til, hvordan du på den enkleste måde bryder igennem lydmuren og lander dit budskab.

 

Find dit unikke utryk.

Som små er vi heldigvis fri for begrænsende overbevisninger, vi ER bare . Vi er naturlige. Vi er autentiske.  Et barn kommer ind i stuen, helt glad, rækker armene i vejret og siger ” Her er jeg”!! Som det naturligste i verden udstråler barnet på dette tidspunkt i livet, energi og emotioner. Og barnets stemme kan  skrige i timevis uden at blive hæs. På et tidspunkt tillærer vi os vaner for at tilpasse os omverdenen og dens kultur. Jeg tror dog på at kroppen husker den gamle autentiske ubesværede tilgang . Det er det jeg arbejder med at finde frem i mine kursister, med klare enkle redskaber. Det hjælper dig tilbage til din power og du vil  stå stærkt når du skal levere et budskab i en hvilken som helst sammenhæng.

Jeg har på baggrund af mit mangeårig arbejde som skuespiller og coach  udviklet en enkel metode der på kort tid kan give dig redskaber til at finde dit unikke udtryk.

 

Du kan lære:

1.at finde passionen for det du taler om så du kan inspirere og brænde igennem.

2.at få et naturligt kropssprog, så du udstråler sikkerhed og dermed skaber kontakt til dine tilhører.

3.at skabe dynamisk variation i din tale, både i indhold og fremførelse , herved skabe nysgerrighed og vække følelser hos din modtager.

4 At opbygge og levere et budskab der giver dine tilhører mindst èn ny ting med hjem. Noget der forandre noget i deres overbevisning og forståelse af emnet.


Referencer:

"Som virksomhedsleder skal man ofte træde frem i ”rampelyset”. Det har aldrig været min stærke side.

Vibeke har været en kæmpe hjælp i forhold til udarbejdelsen af i mine taler og fremførelsen af dem. Vibeke har givet mig gode teoretiske værktøjer og øvelser i forholdt til opbygning og indhold. Jeg har fået fysiske og mentale øvelser, der har dels har virket afstressende på mig, dels jeg har vist mig, at den rette retorik og et klart kropssprog har en effektfuld virkning .

Jeg giver mine bedste anbefalinger! Tusind tak for hjælpen, Vibeke."

Thomas Rodenberg, Racoon.

 

"Det er virkelig godt at Vibeke tager udgangspunkt i den enkelte person, og hvad der vil virke for denne i forhold til præsentationsteknik, og ikke prøver at få en skabelon til at passe på alle. De ting jeg har fået med fra kurset i præsentationsteknik er ikke blot nogen jeg kan bruge fagligt, det er også noget, der vakt genklang i forhold til mit privatliv."
Sprogofficer fra Forsvaret August 2013

 

"Det har været fedt at få sat ord på, hvad det er, der gør folk spændende at høre på. Og så har det været fantastisk, at der blev taget udgangspunkt i hver enkelts styrker, i stedet for den gængse ide om, at der er en standardmodel, der virker for alle.
Sprogofficer fra Forsvaret August 2013


I forbindelse med et ledelseskursus i Venstre, havde jeg den fornøjelse at deltage i en af dine workshops om præsentationsteknik. Jeg blev meget imponeret over din evne til at ramme bredt, og gøre det interessant for både øvede og uøvede, dygtige og udfordrede talere.
Anne Sophie Weiersøe Fusager

Se Vibeke i Berlingske Buisness om præsentation http://www.b.dk/tv/23999

Læs interview i Politikken om præsentation her

 

Kontakt :

Vibeke Hastrup
stjerne@vibekehastrup.dk
+45 51 94 16 48